Over IemandVerrassen

Creatief

Op 1 april 2014 begonnen Femke en Cynthia met een eigen webshop op een zolderkamertje in Leiden. Beiden zijn creatief en wilden hier iets mee doen. Het werd een webshop met cadeau-artikelen waarin zij beiden al hun creativiteit kwijt kunnen.
Bovendien maken ze graag mensen blij en wie wordt er nou niet blij van een zelf-ontworpen cadeau?

Inmiddels is het bedrijf behoorlijk uitgebreid en verhuisd naar een groter kantoor en een apart magazijn waar ruim 200 producten op voorraad gehouden worden.
Het ontwerpen en bedrukken gebeurt allemaal in eigen beheer en van elke bestelling wordt een echt cadeautje gemaakt.

Bestsellers

Natuurlijk zitten er een paar echte bestsellers tussen de vele artikelen en zowel Femke als Cynthia heeft ook nog wel haar eigen voorkeur.

Femke: “Inmiddels staan er al ruim duizend stoeltjes van onze hand bij mensen thuis, zowel in Nederland als in België. Elk stoeltje is met de hand bedrukt en met liefde in elkaar gezet. Persoonlijk vind ik de kofferriemen het allerleukste artikel. Deze bagageriemen hebben we in heel veel kleuren en elke riem die besteld wordt is bijzonder. Soms ontvangen we ook echt leuke ontwerpen van klanten. Leuk idee dat er op bijvoorbeeld Schiphol koffers op de bagageband liggen met ‘onze’ riem er omheen”

Cynthia: “Naast de stoeltjes zijn de slaapmaskers ook echte toppers. Bij ons per stuk te bestellen met een eigen tekst. Leuk als grapje en altijd origineel. Bovendien voor een bijzonder klein prijsje” En de favoriet van Cynthia? “Dat zijn de zilveren toilettassen, heel persoonlijk met een eigen foto”